Welkom bij MFC Kloosterhof

Sporthal

In de sporthal zijn verschillende verenigingen actief, denk hierbij bijvoorbeeld aan tafeltennis, handbal, voetbal, volleybal maar is ook geschikt voor sporten als judo, dans, turnen en gym. Ook scholen maken regelmatig gebruik van de sporthal voor sport, spel en recreatieve doeleinden.

Onze grote sporthal heeft een totale oppervlakte van 1.277 m2. De hal kan eenvoudig verdeeld worden met een wand in drie afzonderlijke, volwaardige sportzalen. Elke afzonderlijke sportzaal heeft zijn eigen, ruime kleedruimten met douches en eigen tribunes met een eigen ingang. De verschillende verenigingen of groepen kunnen dus onafhankelijk van elkaar de zalen gebruiken.

De vloer van de sporthal is voorzien van lijnen en markeringen voor diverse sporten. Daarnaast zijn er bergingen met toestellen en kunt u beschikken over diverse attributen zoals matten, ballen en pionnen.

Tot slot: de sporthal is niet alleen geschikt voor sport maar ook voor recreatie, bijvoorbeeld voorstellingen, presentaties, evenementen, congressen etc.

 

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen